marți , septembrie 18 2018
Acasa / Activitati municipale / TRACTO-TECHNIK prezintă soluţiile no DIG pentru alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate

TRACTO-TECHNIK prezintă soluţiile no DIG pentru alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate

Soluţiile inovatoare în domeniul utilajelor pentru subtraversări și înlocuirea conductelor de alimentare și evacuare a apelor uzate dezvoltate de TRACTO-TECHNIK vor capta cu siguranţă atenţia vizitatorilor prezenţi la ediţia din acest an a celei mai mari expoziţii internaţionale dedicate managementului apei, colectării apelor reziduale, deșeurilor și materiilor prime – IFAT.

vor fi prezentare diferite tehnologii și echipamente specializate în cadrul standului 311, pavilion B5. Printre acestea, și sistemul  GruNdoBurst, care înlocuiește fără a fi necesară săparea pământului conductele vechi, avariate, cu diametre de până la 1.200 de mm, cu profile circulare și ovale, înt-un mod rapid și foarte eficient.
Prin aplicarea metodei Pipe Bursting, ţevile cu defecte de presiune sau cu probleme de înclinare, fabricate din diverse materiale, pot fi înlocuite cu succes cu unele noi cu diametre identice, mai mici sau chiar mai mari. Ţevile vechi sunt sparte, sfărâmate și împinse, simultan cu tragerea ţevilor noi. Prăjinile QuickLock, perfecte pentru pipe bursting, patentate TRACTO -TECHNIK, cu cuplare rapidă, asigură o conexiune stabilă și rezistentă, fără să fie nevoie de înșurubare sau lubrifiere. În afară de utilizarea pentru ruperea conductelor,  GRUNDOBURST poate fi utilizat și pentru reabilitarea conductelor, în operaţiuni precum cele de recăptușire, calibrare pipe bursting, metoda TIP (Tight in Pipe) și compresie. Cu ajutorul sistemu
lui dinamic de înlocuire a conductelor GRUNDOCRACK, conductele vechi din materiale casante, cum ar fi beton, azbest, fontă, ceramică, etc sunt distruse, și se introduc conducte noi din PE sau PVC-U. Operaţiunea de înlocuire se începe dintr-un puţ de lansare, fiind necesar la capătul opus unul de ieșire, care apoi se poate constitui în cămin de vizitare. TRACTO-TECHNIK va mai prezenta la IFAT 2016 și câteva sisteme moderne pentru instalarea subterană a noilor conducte de alimentare și evacuare, printre care sisteme de foraj dirijat sau nedirijat, cu burghiu, destinate instalării ţevilor cu gradient GRUNDOBORE, precum și forezele pneumatice GRUNDOMAT, dar și tehnologii inovative pentru realizarea îmbinărilor.
TRACTO

Vezi si articolul :

img645

Suprastructură compactoare pentru colectarea şi transportul deşeurilor biodegradabile cu unitate de spălare pubele

Grădinariu Import Export, una dintre firmele cu tradiţie în România în domeniul mașinilor pentru construcţii  …