marți , septembrie 18 2018
Acasa / Curatenie stradala / Automaturatori / Profesioniștii curăţeniei

Profesioniștii curăţeniei

Komarom Trade Invest S.R.L. este unul din specialiștii români în domeniul comercializării tehnicii de curăţare pentru utilizare comercială și industrială. Programul de produse al firmei conţine aspiratoare profesionale și industriale, mașini profesionale pentru curăţat pardoseli, utilaje pentru curăţenie stradală, mașini de tăiat vegetaţie și tractoare multifuncţionale.

Nilfisk City Ranger 2250 Un utilaj multifuncţional utilizat ca bază pentru numeroase accesorii. Astfel, pentru măturatul stradal are capacitatea de aspiraţie a prafului și umectarea periilor laterale. Pentru activităţile de deszăpezire poate fi echipat cu o lamă de zăpadă, freză sau sărăriţă pentru împrăștierea material antiderapant. De asemenea, este recomandat pentru mentenanţa spaţiilor publice, pentru activităţi precum tunsul vegetaţiei şi ca vehicul de transport marfă. Vehiculul este ușor de manevrat datorită șasiului articulat la mijloc
și dispune de tracţiune 4×4 permanentă. Foarte compact, cu o lăţime de numai un metru, construcţia utilajului este solidă, fiind ușor de întreţinut pe termen lung. Accesoriile sunt acţionate hidraulic, ele montându-se rapid, fără unelte speciale.
AS-Motor 940  Sherpa 4WD XL Reprezintă o inovaţie pentru piaţa din România, fiind ușor, dar incredibil de puternic, ceea ce îi permite să desfășoare activităţi în zone greu accesibile. De exemplu, tăierea ve
getaţiei într-o zonă greu accesibilă: cu o greutate de numai 298 kg și o putere de 27 CP, utilajul este foarte versatil, capabil să tundă vegetaţia de pe pante de până la 45 grade fără probleme. Datorită tracţiunii 4×4 permanente, poate fi utilizat pe timpul iernii prin atașarea unui plug de zăpadă pentru a curăţa spaţiile deschise dintre clădiri și nu numai. Acest utilaj poate să fie condus cu șofer la bord sau chiar printr-o telecomandă, de la distanţă, ambele metode fiind la fel de eficiente.
Nilfisk CITY RANGER 3500 Este o mașină multifuncţională de măturat stradal. De fapt, mașina de măturat constituie platforma de bază pentru numeroase utilizări în orice anotimp, prin simpla adaptare a diverselor accesorii. Astfel, pentru deszăpezire se montează o lamă de zăpadă, freză, sărăriţă pentru împrăștierea materialului antiderapant. Pe timp de vară, pentru îngrijirea spaţiilor publice poate îndeplini diferite sarcini, precum tunsul vegetaţiei, curăţarea cu înaltă presiune sau spălarea străzilor. Nu în ultimul rând, poate fi utilizat ca și vehicul pentru transportul mărfii. Este ușor de manevrat datorită șasiului articulat și tracţiunii 4×4 hidrostatice, permanente. Masa maximă admisă este de 3,5 t și sarcina utilă de 1,6 t. Containerul de deșeuri are capacitatea de 1,4 mc, iar sistemul de aspiraţie nu permite deșeurilor să treacă direct prin turbina de aspiraţie.
profesioniștii.

Vezi si articolul :

img255

MERCEDES-BENZ – o gamă impresionantă

După o prezenţă de excepţie în cadrul BAUMA, cea mai mare expoziţie din lume dedicată …