sâmbătă , august 18 2018
Acasa / Accesorii / PEWAG: a fi puternic nu e destul

PEWAG: a fi puternic nu e destul

PEWAG este o companie care se bazează pe sute de ani de experienţă în fabricarea de lanţuri și accesorii,  istoria sa începând în anul 1479, cu o fabrică de forjare.  În timp, GRUPUL PEWAG a devenit unul dintre principalii producători de lanţuri din lume, succesul  său bazându-se pe fabricarea de produse de calitate.

Principalele domenii de activitate ale PEWAG sunt lanţurile antiderapante, lanţurile de ridicare și de ancorare, lanţurile pentru elevatoare și transport, conveioare, produse de bricolaj (do-it-yourself), inginerie, precum și lanţuri de protecţie pentru anvelope şi accesoriile acestora. Fabricile de producţie a lanţurilor sunt situate numai în  Europa, permiţând existenţa acestei varietăţi de produse cu un înalt standard de calitate.
Lanţuri din inox  pentru pompe  submersibile – PCWI Aceste lanţuri de înaltă calitate pentru pompe au o capacitate de încărcare cuprinsă între 200 și 12.000 kg. Design-ul lor, construcţia sudată, soliditatea, precum și gama largă de componente le recomandă cu precădere pentru utilizarea la pompele submersibile. Lanţurile pentru pompe, de tipul PCWI, sudate fără conec
tori au majoritatea componentelor din inox, fiind utilizate cu precădere pentru pompe submersibile și supape de aerisire, atât pentru sistemele de alimentare cu apă potabilă,  cât și pentru ape menajere. Fiecare sistem de lanţ pentru pompe este testat și marcat cu serie pe eticheta de identificare, fiind livrat împreună cu un certificat de conformitate. Inelele principale dispuse pe lungimea lanţului, la distanţe egale și la capetele lanţului, permit ridicarea, coborârea și blocarea lanţului pentru pompe în etape. În plus faţă de modelul standard, sunt disponibile variante executate special pentru clienţi: nn  Sistem cu două braţe tip „Y” pentru pompele dotate cu două puncte de prindere nn  Capete alternative, cum ar fi cârligele cu ochi, zale de legătură sau chei de tachelaj nn  Lanţ stabilizator suplimentar nn  Variaţia lungimii segmentelor din diferite secţiuni
nn  Construcţii speciale la cerere nn  Lanţuri de ridicare din oţel inoxidabil pentru staţii de pompare la cerere.
Lanţuri pentru  utilajele de deszăpezire Proiectarea lanţurilor antiderapante pentru utilajele de deszăpezire de către specialiștii PEWAG garantează cea mai înaltă siguranţă și confort maxim în orice situaţie, indiferent dacă deplasarea mașinii se desfășoară pe un drum off-road sau pe șosele acoperite cu zăpadă și gheaţă. Lanţurile antiderapante PEWAG pot fi folosite și în alte condiţii decât cele de iarnă, fiind recomandate pentru toate tipurile de sol,cu noroi, pietriș și nisip, sau pe orice teren impracticabil. Pentru vehiculele utilitare, un drum acoperit cu zăpadă poate crea rapid probleme în timpul conducerii, devenind chiar periculos. Prin urmare, fiabilitatea, stabilitatea și montarea ușoară în condiţii dure în aer liber reprezintă cerinţe obligatorii. Datorită tehnologiei inovatoare ThickThin®, PEWAG a dezvoltat o nouă generaţie de lanţuri: mai ușoară, cu o durată de viaţă mai lungă și perfect adaptat pentru fiecare domeniu de utilizare.