marți , septembrie 18 2018
Acasa / Curatenie stradala / Autocamioane / MERCEDES-BENZ – o gamă impresionantă

MERCEDES-BENZ – o gamă impresionantă

După o prezenţă de excepţie în cadrul BAUMA, cea mai mare expoziţie din lume dedicată mașinilor și tehnologiilor pentru construcţii, unde a participat cu 22 de modele noi de camioane sub sloganul „de la A – Arocs la Z – Zetros“, producătorul mondial Mercedes-Benz este gata pentru a participa la IFAT.

la distanţă de numai o lună, orașul german münchen se pregătește pentru o a doua expoziţie de anvergură mondială, dedicată activităţilor și tehnologiilor din domeniul municipal, iFAt 2016. deoarece în acest an iFAt aniversează 50 de ani, ediţia 2016 se preconizează a fi una cu totul deosebită, un moment bun pentru mercedes-Benz pentru a demonstra calităţile camioanelor sale, dar și capacitatea sa de a livra mașina perfect adaptată pentru fiecare tip de activitate specializată.
Vedetele Mercedes-Benz Pentru a putea demonstra cu adevărat calităţile mașinilor sale,  Daimler AG a pregătit atât un stand interior de mari dimensiuni, cât și o zonă exterioară de demonstraţii. Aici vor fi prezente toate modelele și principalele tipuri de carosări specifice activităţilor de întreţinerea drumurilor, tratarea apelor reziduale, gestionarea deșeurilor și obţinerea biocombustibililor. Printre vedetele Mercedes-Benz se numără șasiul-platformă Antos
2535 L 6×2 cu transmisie automată Allison și convertizor de cuplu, o premieră mondială, dar și Mercedes -Benz Arocs 1835 LK 4×2, cu un șasiu rezistent proiectat pentru basculante și o suprastructură FAUN destinată curăţeniei stradale. Pentru aplicaţii ce presupun transportul unui echipaj, producătorul german a pregătit Atego 1321 L 4×2 cu cabină dublă și platformă, iar pentru curăţarea drumurilor pe timp de iarnă modelul Atego 1530 AK cu echipament specializat Aebi-Schmidt.
MERCEDEs-BEnz –  o gamă impresionantă
După o prezenţă de excepţie în cadrul BAUMA, cea mai mare expoziţie din lume dedicată mașinilor și tehnologiilor pentru construcţii, unde a participat cu 22 de modele noi de camioane sub sloganul „de la A – Arocs la Z – Zetros“, producătorul mondial Mercedes-Benz este gata pentru a participa la IFAT.
Avantajele gamei ECONIC, respectiv o ușă de acces aproape de sol, specifică activităţilor locale ce presupun opriri dese, vor fi ilustrate practic de către două modele:  Econic 2630 NGT 6×2/4 ENA cu ampatament de 3.900 mm și Econic 2630 NGT 6×2/4 cu suprastructură FAUN. Acestea fac parte din noua generaţie de camioane dezvoltată de Mercedes-Benz, ce includ o ușă de acces mai mare de acces, cu unghi de deschidere mai mare sau, ca dotare opţională, o cameră video care acoperă unghiul mort de vizibilitate al șoferului. Sectorul extrem de important al gestionării apelor reziduale este tratat cu atenţie, Mercedes-Benz prezentând modelul Unimog U 430 echipat cu un mulcer marca Mulag pentru curăţarea terenurilor. Acesta este montat în partea frontală, echipamentul pentru terenuri grele fiind completat de un troliu de forţă montat pe un cadru special în partea din spate a camionului și un sistem de blocare pentru lucru în pantă produs de unul dintre cei mai mari producători mondiali de utilaje forestiere, Schlang & Reichart. Și pentru că  Unimog este un adevărat soldat, capabil să poarte o varietate mare de echipamente și poate fi utilizat aproape pentru orice tip de aplicaţie, modelul 530 va fi prezent în stand la IFAT echipat cu o suflantă de zăpadă Schmidt, fiind special pregătit pentru a lucra în zonele alpine.
Atego – o istorie de succes Mercedes-Benz Atego continuă cariera de succes în calitate de lider al pieţei europene pentru segmentul camioanelor ușoare și medii de serviciu. Datorită motorizării de ultimă generaţie, caracteristicilor șasiului și a cabinei, acesta domină segmentul de distribuţie cuprins între 6,5 și 16 t. Un total de șapte variante de motorizare Euro VI, care pot fi combinate cu o gamă largă de cutii de viteze manuale sau automate permit adaptarea sa la cerinţele specifice fiecărei activităţi. Atego va prezenta la IFAT un camion care cel mai simplu poate fi caracterizat „prietenos“. Adică, este proiectat pentru a fi ușor de manevrat de către șofer, acesta beneficiind de un acces simplu în și din mașină, datorită ușii mari, special proiectate pentru activităţile municipale, dar și pentru pasageri. În acest caz, Atego este dotat cu o cabină dublă, cu patru uși de acces rapid și patru scaune cu spătare reglabile pentru pasageri, de obicei membrii unei echipe de lucru echipaţi pentru intervenţii speciale. Suprafeţele scaunelor sunt pliabile, astfel că fiecare pasager dispune de propriul spaţiu de depozitare. Atego 1321 L 4×2 are sistemul de evacuare și rezervorul de combustibil reproiectate, fiind montate sub cabina dublă, o soluţie tehnologică ideală, deoarece în acest fel platforma din spatele camionului are dimensiunile apropiate de cele ale unui camion cu cabină simplă. Lungimea cabinei este de 3.228 mm, inclusiv cu peretele exterior din oţel, și are o masă proprie de 400 kg.

Vezi si articolul :

img685

MAN: despre esenţa flexibilităţii și a eficienţei în activităţi municipale

La ediţia de anul acesta a expoziţiei IFAT, marele producător MAN va expune un număr …